ACUPUNCTUUR & STOPPEN MET ROKEN

rookstop begeleiding

ROKEN IS SCHADELIJK!

Vele rokers proberen dan ook daadwerkelijk om ermee te stoppen en hebben hiervoor de meest uiteenlopende motivaties. Maar soms zijn deze te weinig gefundeerd of beslissen mensen te impulsief waardoor externe steun, begeleiding & behandeling nodig is.

Professionele begeleiding in combinatie met acupunctuur kan uw kans op succes en een rookvrij leven verhogen.

Bij een intakegesprek worden uw rookgewoonten sterk onder de loep genomen en wordt er een behandelstrategie opgesteld aangepast aan de noden van uw rokersprofiel. De behandelingen bestaan uit :
*lichaamsacupunctuur
*ooracupunctuur
*vacutraining en zuurstoftherapie

stop met roken

De acupunctuur wordt toegepast om de bijverschijnselen van het stoppen met roken, zoals onrust, slaapstoornissen, een eetdrang of gewichtstoename te verminderen waardoor het proces van stoppen gemakkelijker verloopt.

Ooracupunctuur, hierbij worden kleine verblijfsnaaldjes in het oor geplaatst en dit om de ‘zin in sigaretten’, de nicotinebehoefte te verminderen.

Vacutraining is een vacuumsysteem waarbij de bloedcirculatie aanzienlijk verhoogd wordt. Het maakt de bloedvaten proper en door de betere doorbloeding komt er meer zuurstof in het bloed dat helpt om de nicotine zo snel mogelijk uit het bloed te halen. Aangepast aan de noden wordt op hetzelfde moment extra zuurstoftherapie gegeven. Dit om de verslaving zo snel mogelijk kwijt te raken.