LA STONE-THERAPIE OF GEOTHERMO-THERAPIE,
DE KUNST VAN EVENWICHT & ONTSPANNING

La stone-massagetherapie is een vorm van bodywork, die voortkomt uit een eeuwenoude traditie. De Indianen gebruikten warme en koude stenen die ze op het lichaam legden.

La stone-therapie is in de jaren negentig in Amerika ontwikkeld en kent sindsdien een groeiende belangstelling door de weldaad van deze massagetechniek. La stone geeft onder andere verlichting bij stijve en pijnlijke spieren, verbetert de bloedsomloop, geeft diepe ontspanning en werkt verjongend.

In La stone- therapie worden heel specifieke elementen en technieken gebruikt :

Vijf-elemententheorie ruggegraatlegging sluitende spiraal
Energiestroming openende spiraal ruggegraatspiraal
Eer aan de ademhaling energieverbinding juiste legging van de stenenLa stone therapie:

* heeft zijn effectiviteit reeds bewezen indien men de behandelmethode en de stenen met grote zorg en met grote kennis weet te hanteren!
*heeft haar wortels in tradities & overtuigingen van Indiaans-Amerikaanse volkeren.
* bestaat zowel uit warme als koude stenen die een diepe therapeutische toepassing hebben. Ze geven een aardende en reinigende werking die diep in de weefsels doordringt. Ontspanning is grote troef !
*De verschillende vormen en groten van de stenen vormen het medium tussen patiënt en therapeut. De wisselende temperatuur is de boodschap die men overbrengt.
*Deze bezielde gymnastiek van de bloedsomloop helpt het lichaam zichzelf te helen.
*Heeft een positieve benadering ook op de psyche waardoor geblokkeerde herinneringen in the mind & the fascia zich kunnen losmaken.

LAAT DE STENENREIS BEGINNEN…………