CHINESE VOETREFLEX

Chinese voetreflex is gebaseerd op oude originele Chinese voetmassage principes. Al 4000 jaar passen de Chinezen deze voetmassages toe met verbluffende resultaten. Zij hebben dan ook ongelooflijk veel kennis en ervaring op dit terrein. In China wordt de massage preventief gebruikt om gezond en vitaal te blijven.

Het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voeten, dus alle organen, spieren en weefsels. Door de betreffende zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor zal het orgaan beter functioneren.

De meridianen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden behandelt . Meridianen vormen samen met de acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het gehele lichaam van energie kunnen voorzien.

De combinatie van deze twee systemen alsmede het feit dat er ontspannen en intensieve massagetechnieken worden toegepast op voeten, onderbenen en knieën maakt deze massage tot een weldaad voor het lichaam.

De behandeling Chinese voetreflex bestaat uit :
*Voetbad op basis van Chinese opwarmende kruiden
*Chinese voetreflex
*Chinese thee voor de behandeling van vloeibare energie !!

Tijdens het masseren wordt de doorbloeding en de lymfe geactiveerd, waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en blokkades worden opgeheven.

Tijdens de Chinese voetreflex wordt er gemasseerd met vingers, duimen en handen om de voeten nog beter te activeren. Lichaam en geest komen volledig tot rust en de energiestroming van het lichaam wordt gestimuleerd. Na de behandeling voelt U zich volledig ontspannen en lijkt het alsof men op wolkjes loopt!!!!